Szeretnénk olyanokat is kerékpárra ültetni, akik ma nem kerékpároznak, tesztkerékpárjainkkal szeretnénk bemutatni a Pedelec kerékpárok lehetőségeit, ezért folyamatosan szervezzük nagyobb vállalatok, szervezeteknél, egy-egy kerékpár kihelyezésével a kipróbálás lehetőségének biztosítását. Véges erőforrásainkra tekintettel nem tudjuk ezt a lehetőséget egyedileg biztosítani, ezért kérjük a "fogadó" szervezetnél egy egy koordinátor segítségét. Kérjük az itt található ürlap kitöltésévél vedd fel velünk a kapcsolatot a tesztkerékpárokkal kapcsolatban.

Kísérleti jelleggel, a fenntartható mobilitás érdekébe megpróbáljuk a már bevált külföldi programokat adaptálni. Első ilyen programként elindítottuk a VBringa "lizing" rendszert amiben a fenntartható fejlődést támogató cégek, szervezetek egy a reményeink szerint minden "kihívásra" választ adó rendszerben bérelhetnek kerékpárt a dolgozóiknak.

A program tapasztalatai alapján folyamatosan finomítjuk a rendszert, megpróbálunk minden felmerülő problémára választ találni. A jelenlegi konstrukcióban, a Pedelec kerékpárokat éves bérletben adjuk használatra, igény szerinti szervizszolgáltatással és casco biztosítás lehetőségével. Ezzel reményeink szerint alkalmazkodni tud a program az elvárásokkal szemben, a bérleti díj költségként leírható, cserekerékpárral támogatott szervizeléssel, mindig rendelkezésre áll a kerékpár és a casco biztosítás minimalizálja a kockázatokat.

További részletek és tesztkerékpár igénylés a http://vbringa.hu oldalon

 

←  Kezdőlap   |  Javaslatok az ösztönzőkre  →